Logo

Donatieplatform

Hoe het werkt

Een Hart Voor Iedereen biedt via het online platform de mogelijkheid om een actie te starten voor een doel waarvoor jij geld wil inzamelen. Het is voor iedereen mogelijk om zijn of haar droom te verwezenlijken.

Hoe start een je actie ?

Registreer je gratis en maak daarna in je account een actie aan. In de actie noteer je een titel en maak je een beschrijving met de motivatie en financiële benodigdheden voor jouw doel. Tip: Om je actie persoonlijk te maken kun je foto’s toevoegen en ervoor zorgen dat de beschrijving veel mensen aanspreekt. Beschrijf daarnaast ook wat je streefbedrag is en voor wanneer je deze zou willen behalen.

Voor wie of wat kun je een actie starten?

Alles is mogelijk bij Een Hart Voor Iedereen. Je kunt bijvoorbeeld een actie starten voor een stichting, voor een vriend of vriendin, een buurtinitiatief, voor persoonlijke redenen, voor alles wat voor jou van belang is.

Hoe werkt de uitbetaling?

Zodra u een actie heeft opgestart neemt het team van Een Hart Voor Iedereen contact op omtrent het maken van afspraken voor de uitbetaling. Elke eerste van de eerstvolgende maand nadat je de actie wil stopzetten betalen we de donatie uit.

Transactiekosten

Aan iedere donatie binnen de actie zitten transactie kosten verbonden. Dit is €0,29 voor Mollie Payments en €0,71 voor de organisatie van Een Hart Voor Iedereen. Een Hart Voor Iedereen vraagt geen commissie. Een Hart voor Iedereen is een initiatief van Stichting Duurzaam Delen. De opbrengst van Een Hart Voor Iedereen, wordt gebruikt voor het opstarten van nieuwe projecten binnen stichting Duurzaam Delen. Projecten van stichting Duurzaam Delen komen altijd ten goede aan het verbinden van mensen en het bevorderen van welzijn in de samenleving.

Bij vragen kunt u contact opnemen met info@eenhartvooriedereen.nl